Jornada reivindicativa per l’educació pública

Jornada reivindicativa per l’educació pública

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 23 de març, el col·lectiu Edu Marxa organitza una jornada en defensa de l’educació pública a l’escola Baldiri i Reixach.
A a les 12 del migdia, s’oferirà una xerrada-debat amb diferents representants de sindicats i altres entitats com l’Assemblea Groga o Som Escola per parlar sobre la LOMCE (més coneguda com a llei Wert) i presentar el col·lectiu Edu Marxa i les seves properes activitats.
Després de la xerrada s’oferirà una botifarrada (4€) i una actuació musical per cloure la jornada.
Edu Marxa és un col·lectiu format per professors/es, mares, pares, AMPAs i alumnes que sorgeix per defensar l’educació pública. Edu Marxa pretén organitzar una caminada des de Sant Feliu  de Guíxols fins a Girona el proper dissabte, 13 d’abril (d’aquí ve el nom) per protestar contra les retallades i la LOMCE. La iniciativa sorgida a Sant Feliu de Guíxols s’ha anat extenent arreu de les comarques gironines i ja hi ha un bon nombre de centres, entitats i municipis que s’han adherit o que hi donen suport. Així doncs, a banda de la caminada, cada municipi està organitzant la seva pròpia marxa, ja sigui amb cotxes (lenta), bicicleta o altres. La concentració serà a partir de les 12’00 davant l’edifici de la Generalitat de Catalunya.
Aquest dijous, 21 de març a les 7 de la tarda al Centre Cívic Can Ninetes de Santa Eugènia hi haurà una reunió de coordinació oberta a tots els col·lectius, entitats i persones que vulguin col·laborar en l’Edu Marxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.