L´Ajuntament ganxó fa un padró de les terrasses per agilitzar-ne els permisos

Segons Informa Diari De Girona Les àrees de Serveis Econòmics i de Vialitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han estat treballant conjuntament en la confecció d’un padró de les terrasses i altres ocupacions de la via pública per agilitzar i facilitar els permisos. És per aquest motiu que en els propers dies, els titulars de terrasses i altres elements de la via pública rebran un esborrany de sol·licitud amb les dades de la ocupació i l’import de les taxes corresponents per a la seva informació, han informat fonts municipals.
En cas que totes les dades ?siguin correctes, no hauran de fer res i automàticament s’incorporaran al padró. En el cas que alguna de les dades no sigui correcta, disposaran d’un mes per comunicar a l’Ajuntament les modificacions que desitgen fer. Després d’aquest termini, totes les dades s’incorporaran al padró.
Segons la regidora de Serveis Econòmics, Dolors Ligero, una vegada finalitzat aquest padró, “els titulars de bars i restaurants que tenen terrassa a la via pública no hauran de demanar el permís anualment com feien fins ara, sinó que només hauran de comunicar a l’Ajuntament si es produeix algun canvi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.