300 professionals de l’educació a SFG

300 professionals de l’educació a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu El Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols acollirà aquest dissabte, 2 de març,  la jornada tècnica ‘Teixint relacions’ dedicada a l’educació infantil de 0 a 3 anys. Organitzada per Suara Cooperativa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, reunirà més de 300 professionals del sector d’arreu de Catalunya.
Entre les ponències i taules rodones destaca la presència del pedagog danès Claus Jensen, que parlarà de “Les relacions i l’entorn físic”.
Segons l’organització, aquesta jornada sorgeix de la inquietud d’un grup de professionals de la cooperativa d’organitzar una trobada per a compartir i reflexionar al voltant de l’educació infantil.
El títol, ”Teixint relacions”, vol transmetre la idea que sustenta el seu projecte cooperatiu perquè consideren que és una tasca conjunta, que uneix, que crea, amb lligams forts i delicats, feta a mans, entre els d’aquí i els d’allà, entre infants, les famílies, els experts/es i la comunitat, cercant la innovació, sense deixar de banda la tradició i el quotidià.
Per viure, escoltar i reflexionar sobre tot allò que pot suggerir el terme relacions com ara: xarxa, comunicació, participació, entorn, vincles, bases, cohesió, implicació, col·lectiu, persones, corresponsabilitat, etc., han convidat a diferents especialistes, Les seves aportacions es complementaran amb dues taules rodones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.