Detenen 5 acusats de dos assalts violents a Platja d´Aro i Llagostera

Segons Informa Diari De Girona Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones acusades de dos assalts violents a Llagostera i Platja d’Aro, l’últim dels quals no havia transcendit fins fer-se pública la detenció. Aquest assalt va tenir lloc el 18 d’octubre en un domicili de Platja d’Aro, i el segon, el 21 de desembre en una masia de Llagostera, va causar una gran alarma social a la zona.
Els cinc detinguts, que han rebutjat declarar davant els mossos, neguen tenir res a veure amb els fets que se’ls imputen, segons fonts policials.
Entre els detinguts hi ha com a mínim dos ciutadans marroquins, un veí de Salt i un altre de Girona. A aquest últim el van detenir els agents dilluns a la matinada al seu domicili. El veí de Salt va ser detingut després que un altre dels arrestats l’assenyalés.
Els investigadors han recuperat algunes joies que sospiten van ser robades en els assalts a la masia de Llagostera i el pis de Platja d’Aro. A més, intenten descobrir si es pot imputar més assalts violents als detinguts, que en les pròximes hores passaran a disposició judicial a Girona, la majoria, i Sant Feliu de Guíxols.
L’assalt a la masia de Llagostera es va produir el 21 de desembre, quan quatre encaputxats van aconseguir entrar, de nit, a la masia Mas Mundo, situada al veïnat de Bruguera, van colpejar i van lligar amb cinta americana la parella i es van emportar diners, joies i altres objectes de valor. Les dues víctimes, una dona de 64 anys i el seu marit de 71, van quedar ferits lleus i van ser traslladats a l’Hospital Santa Caterina de Salt, on van operar d’una fractura al braç l’home.
En les primeres setmanes d’aquest any ja han transcendit 9 assalts violents a domicilis a les comarques de Girona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.