Sant Feliu present a la televisió d’Holanda

Sant Feliu present a la televisió d’Holanda

Segons Informa Radio Sant Feliu Sant Feliu de Guíxols va participar el passat juliol en l’enregistrament d’un programa de la televisió holandesa, on sortien diferents punts de la Costa Brava. És un programa seguit per un milió d’espectadors, i que tracta sobre el turisme de càmping. Holanda, així com molts països europeus, té una gran tradició de turistes de càmping que busquen qualitat i excel.lència en els destins.
En el programa se simula que una família holandesa ve de vacances a la Costa Brava, al càmping Vall d’Aro, punt de partida de l’enregistrament. Des d’allà hi ha un seguit de situacions en el propi càmping i en diferents poblacions veïnes.
Entre les coses que volen fer aquesta família (kayak, submarinisme, cicloturisme, senderisme…), tenen intenció de preparar un dinar molt típic: una paella.
La seva intenció, en el cas de Sant Feliu de Guíxols, era enregistrar el mercat i comprar ingredients per elaborar-la. Per fer-ho, cal precisament l’instrument, l’estri, és a dir, la pròpia paella.
El presentador, doncs, va fer una volta pel mercat de diumenge de Sant Feliu de Guíxols i va comprar la paella d’acer inoxidable. Val a dir que la parada va ser triada a l’atzar per part de l’equip de producció del programa, així com la resta d’establiments.  Després va anar a la botiga Can Prat a comprar safrà, i va conversar amablement amb les botigueres.
Tot i enregistrar-se al juliol, el programa es va emetre a finals d’aquest mes de gener.
I això és molt positiu, ja que a criteri del regidor de Turisme, Juanjo García, “és una data molt escaient, ja que molts turistes europeus és quan comencen a pensar en les seves vacances, fan les primeres reserves o cerquen la informació dels possibles destins. La qualitat del vídeo i l’audiència d’un milió de persones seguidors d’aquest programa, fan que hagi esdevingut una eina de promoció molt vàlida, tant per Sant Feliu de Guíxols com per la Costa Brava”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.