El reglament de la biblioteca de Santa Cristina permet l´expulsió permanent

Segons Informa Diari De Girona L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha aprovat definitivament el reglament de la biblioteca municipal Baldiri Reixach que en concreta el seu funcionament, els drets i deures dels usuaris i treballadors, com s’estableixen els serveis que ofereix, o règim de donacions de fons o règim de sancions. En aquest darrer punt, es contempla fins a l’expulsió permament de la biblioteca, “fins a la resolució judicial ferma de la denúncia interposada, si n’hi ha”.
Així, en aquest règim de sancions, es pretén preservar els drets dels usuaris, la integritat dels béns i “el dret del personal de la biblioteca a exercir la seva professió amb dignitat, honor i autoritat”. El grau de gravetat dels actes són: lleus, els que alteren la convivència respecte els altres usuaris o personal; mitjans, que són reiteració d’un de lleu; i greus, en què es contemplem accions o comportaments violents, agressius, amenaçadors, o destruir, malmetre o robar béns mobes o immobles.
D’acord amb la gravetat, els fets lleus se sancionen, com a mínim, amb l’expulsió immediata per un període de 15 dies. Quant a les infraccions mitjanes, la sanció és l’expulsió per un període d’entre un i sis mesos el primer cop, un any el segon i la permanent si es reitera. Finalment a, les greus, la sanció pot arribar a ser l’expulsió permanent.
L’apartat de donacions precisa, per exemple, que no s’acceptaran documents anteriors al 1990, a no ser que siguin novel·les d’autors clàssics i considerades en bon estat; i tampoc es voldran vídeos en format VHS. S’acceptaran documents que estiguin en bon estat d’higiene i conservació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.