El Reis del Carnaval agafen el comandament de Platja d´Aro amb el pregó

El Reis del Carnaval agafen el comandament de Platja d´Aro amb el pregó

Segons Informa Diari De Girona Intensa tramuntana no va impedir que mig miler persones s’apleguessin ahir a la una del migdia a la plaça de l’Ajuntament de Platja d’Aro per a escoltar el pregó dels nous mandataris municipals per aquests dies de Carnaval, de la colla Els IV Gats: el Capità Thorrat Rei dels IV Gats, Mixeta Meravelles Pubilla dels IV Gats i Gatona Picantona Senyora dels IV Gats. El pregó es va fer des del balcó de la Casa de la Vila, on hi era present l’alcalde, Joan Giraut i la regidora de Turisme, Imma Gelabert, que els han cedit el comandament de la localitat per uns dies.
Els nous mandatirs locals vanconvidar tothom a gaudir amb intensitat aquests dies de festa, disbauxa i alegria.
Prèviament s’havia celebrat la Primera Rua Infantil i Juvenil on l’AMPA de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro va obtenir el màxim guardó. A les dues de la tarda, i en el Palau de Congressos i Esports de la població, es va desenvolupar l’arrossada de Dijous Gras per a 800 comensals. A la nit també s’hi va fer la gala final del 4t Concurs d’Habilitats Artístiques “Tu de què vas!”.
La Gran Rua de Carrosses i Comparses serà demà. A partir de les quatre de la tarda, desfilaran les 65 colles que opten a premi. Al matí, ho faran una dotzena més de colles fora de concurs. Aquesta opció s’ha decidit després del gran nombre de demandes per participar-hi que en poques hores va omplir les 65 places disponibles.
La Rua de la tarda repartirà gairebé 6.000 euros en premis en quatre categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparses, i Colles Locals. La regidoria de Turisme també concedeix a totes les colles participants una subvenció de 250 euros a cada carrossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.