35 participants al “No al fred” del Xaloc

35 participants al “No al fred” del Xaloc

Segons Informa Radio Sant Feliu Diumenge passat, 35 persones varen desafiar el fred de gener per concentrar-se a la badia i participar a la crida que l’Aquàtic Club Xaloc que organitza anualment amb l’enunciat de “No al fred”.
A les 11 del matí es va fer la concentració a la platja del davant amb 12º de temperatura de l’aigua. Uns amb protecció i altres en banyador estaven disposats a fer aquesta travessia no competitiva amb la intenció de tenir la satisfacció de nedar contemplant el passatge que envolta aquest escenari de la Costa Brava i nedar fins el Freu d’una forma lúdica, durant uns 30 minuts, mentre eren observats des de diferents punts de la badia a més de comptar amb el suport de les embarcacions de Creu Roja, Protecció Civil i els caiacs.
En arribar varen rebre el reconeixement dels curiosos i acompanyants i per combatre el fred foren obsequiats amb xocolata desfeta i pastes.
L’organització va fer una crida a la participació per tal de superar els 25 participants de l’edició anterior i es va arribar als 35 inscrits, la qual cosa es considera positiva i s’espera que any darrera any es transformi en una clàssica del mes de gener.
Les dues distàncies proposades foren de 1.500 i 2.000 metres, la inscripció tenia un preu de 10 euros i hi va haver servei de guarda-roba i bicicletes així com la possibilitat d’utilitzar les dutxes del pavelló d’esports de La Corxera.
Si voleu veure més fotografies, podeu accedir-hi a través del següent link:
https://www.dropbox.com/sh/95hj0rel1ygf6rr/kvM3P_7hN0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.