Les entitats de l’antic Nàutic marxen de l’edifici

Les entitats de l’antic Nàutic marxen de l’edifici

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat dissabte, 12 de gener, les empreses que tenien la seva seu provisional en l’antic edifici del Club Nàutic de Sant Feliu, al peu del Fortim varen abandonar, a instàncies de Ports de la Generalitat, les dependències de l’edifici que ocupaven des de fa més de sis anys atès que la Cambra de Comerç, amb el nom de Nàutic Vell, serà l’adjudicatària per tal de gestionar-lo així com diversos amarratges.
L’edifici dissenyat per l’arquitecte Vicente Carmenati ja és antic i, si bé no té problemes d’estructura, els espais comuns han estat descuidats i s’han d’ajustar a les actuals normes per la qual cosa, des de Ports, es va decidir no renovar els contractes que s’anaven renovant d’any en any amb les empreses que hi tenien les seves seus.
En el Ple Ordinari d’aquest mes es farà una modificació del POUM que donarà via lliure als usos i a la recuperació d’espais per tal d’aconseguir generar un punt d’atracció i de qualitat a l’escenari de la badia.
Mentre el president de la Cambra de Comerç, Joan Puig, ja avançava que a la part baixa hi hauran botigues, l’alcalde comentava que la teulada tindrà un tractament verd per millorar l’aspecte visual des del promontori d’El Salvament.
Per tal de donar sortida a les empreses durant el proper estiu, i mentre es posen les condicions d’accés als locals remodelats, l’alcalde declarava a la nostra emissora que, segurament, s’hi instal·laran uns bucs provisionals per sortir del pas al temps que apuntava que també es buscarà una sortida per a l’entitat Llop de Mar per tal que conservin la seu que tenen just a l’entrada de l’antic Club Nàutic.
Joan Alfons Albó assegurava que a l’altre cantó de la badia també hi ha una assignatura pendent amb l’edifici de Can Rius en el qual sí que l’Ajuntament hi pretén tenir una responsabilitat directe en la concessió a la qual aspira per encabir-hi també empreses turístiques que generin riquesa, ampliïn l’oferta turística i aportin llocs de treball a la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.