Q’s amenitzarà dissabte la festa dels Pirates

Q’s amenitzarà dissabte la festa dels Pirates

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 12 de gener, a les 10 de la nit, al local social del Grup Motard Pirates, a l’antic Escorxador, celebració del 13è aniversari del col·lectiu de motoristes guixolenc que organitzen una festa genuïna, per a majors de 18 anys,  que comptarà amb streeptease masculí i femení i l’actuació del grup Q’s al preu de 5 euros l’entrada amb cervesa o bé refresc.
Després de l’èxit assolit en la seva presentació a la Casa Irla, el grup Q’s (ex-components de Quercus) tornen amb una altra actuació que està despertant interessants expectatives i que garanteixen una important afluència de seguidors d’una banda que va generar una gran empatia entre els joves guixolencs de finals dels 80 i principis dels 90.
Amb un repertori on recullen el bo i millor de la passada etapa i la incorporació de nous temes entre els quals n’hi ha que denominen de “nacionalistes radicals” amb crítiques contundents i reivindicacions sense complexos estan disposats a amenitzar una nit molt potent.
Els Q’s, sense renunciar al passat, deixen clar que aquesta és una nova etapa a la recerca de nous camins i d’una personalitat pròpia, per a la qual cosa porten molt temps treballant per tal d’oferir nous productes, malgrat que continuaran delectant als seguidors amb cançons que es varen fer seves i de les quals part dels actuals components en són compositors o com a mínim còmplices directes.
Així ho varen deixar palès en el concert de presentació a la Casa Irla on el públic no va parar de  cantar i ballar les cançons recuperades i va poder escoltar les novetats que es presentaven per primera vegada. Ara hi ha una altra oportunitat de consolidar-se en aquest concert en un local ideal per tal d’esplaiar-se i de fer gaudir de tota la força que projecten des de l’escenari.
Q’s està format per Quico Estrach (guitarra), Xavier Monfort (baixi veu),  Xavier Casals (bateria) Lluís Duch (saxo) i per  Joan Celis (guitarra).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.