Gran Recapte d’Aliments 2012 a Sant Feliu

Gran Recapte d’Aliments 2012 a Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu El Gran Recapte d’aliments 2012 també arriba a Sant Feliu de Guíxols els propers divendres 30 de novembre (tarda) i dissabte 1 de desembre (matí i tarda). Podeu col·laborar amb la vostra aportació en els següents supers: Sorli Discau, Caprabo, Esclat, Valvi  i Dia. Qui vulgui fer de voluntari en algun dels torns també pot trucar a Càritas de Sant Feliu per deixar les seves dades (Tel:972321782 ).

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. Es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d’Aliments accedint al web www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/ durant tot l’any i durant la campanya.

El Gran Recapte es du a terme gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals arreu de Catalunya i els aliments de més necessitat son. llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix, que són d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

En aquest correu: granrecapte@bancdelsaliments.org és on la vostra associació, escola, família, agrupament etc. es pot aportar voluntaris per classificar aliments de dilluns a dijous de 9 a 12 h i de 12 a 16 h. (Banc dels Aliments de Girona. Tel. 972 223 463).

L’any 2011va superar amb escreix els objectius fixats de 800 tones i es varen superar les 1.000 tones amb la participació de 7.500 voluntaris a més de 180 poblacions i 600 punts de recollida. Es van utilitzar més de 1.300 banyeres (contenidors de cartró) i 38.000 caixes per a la posterior classificació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.