Es vol crear una Plataforma d´Afectats per les Hipoteques a la nostra ciutat

Es vol crear una Plataforma d´Afectats per les Hipoteques a la nostra ciutat

Segons Informa Tribuna Ganxona Centenars de milers de persones han perdut les seves cases els darrers anys a causa dels  desnonaments, fruit d’una llei hipotecària obsoleta, d’unes pràctiques bancàries agressives sinó fraudulentes i d’una manca d’ intervenció per part dels poders públics per resoldre el problema.

Fins ara les úniques persones que de forma col·lectiva han treballat per aturar aquest disbarat han estat els propis  perjudicats. Així van néixer  les Plataformes d’Afectats per la  Hipoteca (PAH), que estan lluitant per aconseguir posar fi aaquest estat de coses.

Per això, demà dimarts dia 27 de novembre, a les 19,30h, es farà un acte a la Biblioteca  per presentar la PAH a la nostra ciutat.
Hi intervindran Marta Afuera, portaveu de la PAH de Girona i el Síndic de Greuges municipal, José Luis Mayo. Amb aquest acte es pretén plantar la llavor d’una PAH a Sant Feliu de Guíxols, que les persones afectades s’organitzin per  defensar-se tot seguint el camí que altres ja han iniciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.