Inaugurada l’exposició de scrapbook a l’Ajuntament de SFG

Inaugurada l’exposició de scrapbook a l’Ajuntament de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat diumenge dia 23 es va inaugurar de forma oficial la exposició de scrapbook que l’Associació Scrapmaniàtics ha organitzat al pati de l’Ajuntament. Si bé l’exposició es pot visitar des del passat dilluns dia 17 i finalitzarà el proper diumenge 30 de setembre, la inauguració oficial va servir per aplegar a tots i totes els/les afeccionats/des al scrap i gaudir d’un bon aperitiu tots/plegats.

L’exposició consta de més de 40 LO (Layouts), que son unes presentacions planes, a mode de quadre realitzats amb la tècnica del scrapbook i amb una fotografia com a element central. També s’hi poden trobar unes vitrines en les que hi ha exposat material per a la pràctica del scrapbook així com àlbums de fotografies i d’altres elements també realitzats a mà amb aquesta tècnica. Per la gent que no coneix aquesta disciplina, també hi podrà trobar uns panells explicatius en els que es dóna informació de què és el scrapbook i se’n fa una mica d’història.

L’associació Scrapmaniàtics disposa d’un facebook, en el que hi ha publicats reportatges de la inauguració i totes les activitats que organitzen i que podeu trobar en aquesta xarxa social si els busqueu com “Scrapmaniàtics Associació”.

L’exposició encara es pot visitar fins el proper diumenge 30 de setembre, els matins de 10 a 14 hores i les tardes de 17.00 a 20.00, de dilluns a dissabte, el diumenge té horari de 10.00 a 14.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.