Expo Filatèlia i Col·leccionisme al Monestir del 8 a l’11S

Expo Filatèlia i Col·leccionisme al Monestir del 8 a l’11S

Segons Informa Radio Sant Feliu Des d’aquest dissabte i fins dimarts, 11 de setembre al Monestir, podeu visitar l’exposició que cada mes de setembre organitza l’Associació Filatèlica i de Coll·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols.

El seu president, Emili Vila, declarava a Ràdio Sant Feliu que hi hauran al voltant d’una cinquantena d’expositors de les comarques gironines i que, a més de segells, hi hauran altres peces com ara xapes, monedes, etc. i que també es comptarà amb els ·col·leccionistes de Ceret, a la Catalunya Nord, amb els quals solen fer intercanvis i visites.

Vila es mostra també agraït amb l’Ajuntament per aquest emplaçament al monestir i valora la tasca realitzada pels seus antecessors i la fidelitat dels prop de 150 socis amb què compta el col·lectiu.

En referència al segell commemoratiu anual, el president comenta que cada any es reuneixen amb alguna de les entitats locals per tal de consensuar el contingut, com ha estat el cas de l’Agrupació Amics de la Sardana o bé l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica per posar dos exemples. Enguany s’ha dedicat al monument de la Porta Ferrada.

Quant a les activitats i horaris, les podeu consultar en aquest arxiu adjunt que podeu ampliar o bé al seu blog: afcsantfeliudeguixols.blogspot.com.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.