L´Espai Thyssen arriba als vint mil visitants

L´Espai Thyssen arriba als vint mil visitants

Segons Informa Tribuna Ganxona Carmen Thyssen i l´alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, van parlar d´un objectiu prudent de 20.000 visites en la inauguració de la primera mostra de la col·lecció de la baronessa al palau de l´Abat del monestir. Dimarts al matí, 53 dies després de l´obertura al públic, ja es va assolir, i ara esperen que la mitjana diària de 387 visitants es mantingui durant l´últim mes de l´exposició, que tancarà les portes el 7 d´octubre.

El perfil dels assistents a l´agost és similar al del juliol. Destaca l´augment de visitants alemanys, com també de visitants de diversos punts de la península –un 10% del total–. Els francesos continuen encapçalant les xifres del públic estranger, amb un 29%. El turisme interior, però, lidera l´assistència a l´exposició amb més d´un 50% de visitants procedents de tot Catalunya.

El vessant didàctic, una de les característiques de la filosofia de l´Espai Carmen Thyssen, s´ampliarà a partir de l´inici del nou curs educatiu amb noves activitats per als escolars relacionades amb l´exposició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.