Intercanvi d´acusacions entre ICV i representants del Club de Mar

Intercanvi d´acusacions entre ICV i representants del Club de Mar

Segons Informa Tribuna Ganxona Fa uns dies, en una nota de premsa, Iniciativa per Catalunya-Verds de Sant Feliu va acusar de mentider a Ramon Gabarró, el president de Turispania. La comunitat, mitjançant l´advocat barceloní David Parcerisas -propietari d´un dels apartaments- ha respost amb contundència. I intuïm que l´intercanvi de declaracions no acabarà aqui.

ICV de Sant Feliu, en una nota de premsa,  va acusar el president de l´empresa gestora del Club del Mar, Ramon Gabarró, de “mentir” per haver dit que la paret que barra l´accés públic a la platja de Can Rius continuarà aixecada fins el 2018. ICV diu que en aquesta data expirarà la concessió que va permetre aixecar el complex, però manté que “en cap cas permet ocupar la zona pública maritimoterrestre” i que per això la Generalitat els farà enderrocar el mur.

La concessió de Turispania no permet l´ocupació de la zona pública i en la nota de premsa, ICV deixa clar que les accions encaminades cap a aquest fi  no les fan per obcecació, com va dir Gabarró, sinó per fer complir la llei. Cal recordar que fa uns deu dies un ciutadà va fer un forat a una de les parets que barren l´accés lliure, persona que Gabarró situa en l´òrbita del partit encapçalat per Jesús Fernández, fet que des d´ICV neguen rotundament, tot i que el partit ecologista ja avisa que seguirà fent accions per aconseguir que la llei es compleixi i el pas quedi lliure.

Davant les manifestacions d´ICV al web de l´emissora municipal afirmant que “s´hauria d´enderrocar tot el bloc d´apartaments”, l´advocat i propietari d´un dels apartaments, David Parcerisas, creu que l´edil ecosocialista “està perdent els papers i evidencia una clara mancança de coneixements legals” i que les seves declaracions són “fruit del seu fracàs a l´hora d´obrir el pas per Can Rius, que s´hauria d´haver produït el dia 4 d´Agost, i de la pèrdua d´arguments davant el seu propi partit a l´hora de justificar les seves accions”.

L´advocat i economista qualifica com a “patètic” que el cap local d´un partit com ICV dediqui el temps a intentar obrir una paret que fa 40 anys que és tancada quan té “mig poble a l´atur esperant que el seu partit ofereixi solucions” i afegint que, com que el Sr. Fernàndez plegarà aquesta legislatura, “és normal que li pugui importar poc el futur dels seus ciutadans”. Com que amb l´obertura del pas de Can Rius s´hauria de fer fora un treballador de la comunitat,  Parcerisas creu que “això és destruir i no pas crear, una gran forma de fer política i més en els temps que corren”, i acusa el regidor d´”enfonsar el partit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.