Sant Feliu contracta tres càrrecs de confiança que costaran 86.000 € l´any

Sant Feliu contracta tres càrrecs de confiança que costaran 86.000 € l´any

Segons Informa Diari De Girona El govern de Sant Feliu de Guíxols (CiU, PSC) donarà compte en el ple municipal d’aquesta nit dels tres càrrecs de confiança que ha contractat i que percebran, en conjunt, 86.182,24 euros bruts anuals. Es tracta de dues persones afins a CiU que van exercir tasques de coordinació durant la campanya d’eleccions -Cristina Vicens Payet i Francesc Xavier Roca Bas- i una del PSC -Joan Albesa Poncet-. Tots van ser nomenats per decret d’alcaldia el passat 9 d’agost i figura que estan realitzant servies d’assessorament a la corporació des del passat 1 d’agost.
El decret d’alcaldia especifica que Cristina Vicens Payet serà contractada a jornada completa, amb un sou brut anual de 30.335,51 euros, com a tècnic de desenvolupament local. La seva tasca consistirà en responsabilitzar-se de l’estudi, l’informe i l’aplicació de les estratègies de desenvolupament local, especialment en el sector turístic.
La contractació de Francesc Xavier Roca Bas serà en les mateixes condicions laborals tot i que prestarà els seus serveis com a tècnic de noves tecnologies i haurà de fer-se càrrec de l’estudi, l’informe i aplicació de les estratègies de promoció digital de la ciutat, “prioritàriament dels sectors que es puguin vincular a la dinamització de l’activitat econòmica”.
L’únic dels càrrecs de confiança que no es dedicarà al consistori a jornada completa serà el que havia estat tinent d’alcalde socialista a Olot, Joan Albesa Poncet, qui ha estat contractat en qualitat d’arquitecte assessor de planejament urbanístic i percebrà 22.511,82 euros bruts anuals per dedicar 15 hores setmanals a realitzar l’estudi, informe i l’elaboració dels documents de planejament urbanístic dels sectors d’activitats econòmiques “que tinguin com a sistema de gestió el de reparcel·lació”.
Els decrets d’alcaldia es van emetre el passat nou d’agost tenint en compte els informes del tècnic assessor de recursos humans i el dels serveis d’intervenció municipal confirmant que existia una partida pressupostària suficient per fer pagar els tres càrrecs de confiança.
En la sessió plenària d’aquesta nit l’oposició buscarà que el govern es posicioni per dues de les accions que més han enterbolit aquest mandat: la qüestió del vicealcalde -veure informació adjunta- i l’assumpte de les càmeres del centre cívic Tueda.
Al respecte d’aquesta darrera, ERC presentarà una moció sol·licitant la compareixença del regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Cárdenas (CiU), per tal d’interpel·lar-lo profusament i esclarir l’assumpte.
El primer grup de l’oposició, Tots per Sant Feliu, ja va entrar una instància a l’Ajuntament durant el mes de juliol en la qual demanava tota la informació relacionada amb la instal·lació de les càmeres però no va obtenir resposta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.