Caminada nocturna a benefici de l’Assemblea de Creu Roja

Caminada nocturna a benefici de l’Assemblea de Creu Roja

Segons Informa Radio Sant Feliu El Grup d’Amics de la Vall d’Aro, organitza pel divendres,  31 d’agost, la 4ª Caminada Nocturna de S’Agaró Vell. El tiquet per la inscripció es de 2€ i enguany destinaran la recaptació, de l’Assemblea Local de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro Aquests tiquets, que ja es troben a la venda, van numerats i al final de la caminada es sortejarà un gravat del pintor Ramon Pujol Boira, cedit pel Sr. Juanjo Gallardo.
Cal portar llanterna i banyador atès que, acabada la caminada hi haurà remullada a la platja de Sant Pol. El programa és el següent:

22:15 h. Presentació

22.45 h. Sortida

01:00 h. Cantada popular a càrrec del Grup d’Amics de la Vall d’Aro

02:00 h. Refrigeri

A partir de les 02:30 Sorteig vàlid per als assistents als actes.

Podeu descobrir els jardins de l’Hostal de la Gavina, l’església de Nostra Senyora de l’Esperança, el meravellós mirador de Puig Pinell, la platja de Sa Conca, el camí de ronda Josep Encesa i Gubert i gaudir, també, de la caminada de la magnífica vista sobre la badia de Sant Pol sota la lluna plena.

Marxa curta: 3 km. Marxa llarga: 7 km.

Punt de sortida: davant del S’Agaró Hotel

El tiquet de 2 € inclou: avituallament d’aigua al començament i refrigeri al final de la caminada. Venda de tiquets a l’Hostal de la Gavina, club de Tennis S’Agaró Vell, S’Agaró Hotel, NM Suites-Sa Cova, seu de la Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro i als punts de salvament de la platja fin el dijous 30 d’agost a les 16h o bé el mateix dia i lloc de la sortida de 21:30h a 22:30h.

Cal portar una llanterna per persona i avituallament per al bany. Per més informació telèfon659 330 098 (Joan) o bé 646 289 499 (Maribel). Organitza grup d’Amics de la Vall d’Aro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.