L’alcalde publica els sous dels treballadors de CESPA

L’alcalde publica els sous dels treballadors de CESPA

Segons Informa Radio Sant Feliu L’incompliment els serveis mínims per part dels treballadors de l’empresa de recollida de residus, CESPA, ha estat la gota que ha fet vessar el got per a l’alcalde, Joan Alfons Albó, que continua indignat amb l’actitud de la plantilla al temps que la situació en el municipi es va agreujant.

Albó continua intentant fer pedagogia del conflicte laboral atès que no vol que es culpabilitzi a l’Ajuntament del resultat de la vaga quan, en realitat, ho és entre l’empresa i els treballadors que demanden que no se’ls apliqui la reforma laboral aprovada al Congrés de Diputats, a diferència de la resta de treballadors de l’Estat Espanyol.

Per activa i per passiva recorda que l’Ajuntament ha estat més que generós en les anteriors vagues viscudes a la ciutat i que els augments d’un 31% en els sous dels treballadors, que també eren demandes que el col·lectiu feia a l’empresa, han estat assumits per l’Ajuntament la qual cosa representa a dia d’avui un suplement de 15.000 euros mensuals que repercuteixen en les taxes que paguen els ciutadans.

Ahir a la tarda, l’alcalde, difonia una nota en la qual assegurava que tiraven endavant el plantejament de prescindir de l’empresa, qüestió que no és gens senzilla, la qual cosa representaria recanviar també els treballadors que a Sant Feliu són uns 60.
Ahir també penjava en el seu Facebook una nota amb els sous de diversos destins de CESPA a Sant Feliu apuntant el següent:

“Per evitar errors quan parlem de què paguem entre tots als treballadors de CESPA: any 2012, parlem sempre de retribucions brutes anuals, posem diversos nivells:
Administrativa: 30.418 euros
Oficial Mecànic: 36.426 euros
Conductor de Primera diürn: 34.063 euros
Conductor de primera nocturn: 35.776 euros
Peó diürn: 27..035 euros
Cap d’equip: 39.160 euros
Jo afegiria, que compleixin els servis mínims, crec que és el mínim que es mereixen els ciutadans de Sant Feliu, atès que segueixen l’estratègia de traslladar-los a ells tota la pressió d’una negociació on entre altres coses demanen que no se’ls apliqui a ells l’actual marc normatiu. Home, allò de Sant Feliu república independent té el seu atractiu, però això va per llarg”.

A les 7 d’aquest matí una delegació formada pel propi alcalde i el regidor de neteja de la via pública, Joaquim Clarà, han marxat cap a Barcelona per tal d’entrevistar-se amb els directius de l’empresa i estudiar la situació en un intent de neutralitzar-la ja que posa en perill la temporada turística al temps que s’està a les portes de la Festa Major.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.