Inaugurada la reforma de l´Escola de Música

Inaugurada la reforma de l´Escola de Música

Segons Informa Tribuna Ganxona Potser no va ser fet expressament, però mentre es feien els parlaments oficials de la inauguració de la reformada escola de música, les campanes properes repicaven: així s´emmarcava la celebració de la inauguració, que va congregar nombrosos ciutadans i ciutadanes, especialment totes aquelles persones que han tingut o tenen encara algun vincle amb l´escola del carrer Capmany.

L´obra, que es va poder veure amb tot detall en les tres plantes, acondiciona i refà un centre educatiu de primer ordre. L´endreça que ha condicionat aquesta reforma, els nous aïllaments, els terres, el parquet, el nou ascensor, i molt especialment el nou auditori que en surt a la planta baixa, fan que el passat dissabte -primer dels dos dies de portes obertes- tothom observés les obres amb molta atenció i il.lusió.
Una exposició de fotografies anomenada “Instrumental”, a càrrec de Bergantí Studio es podia veure al recinte, amb amb imatges repartides al llarg de les aules, corredors i noves sales.
L´eslògan escollit per a l´ocasio´era “hem posat en solfa de música”.
Les obres van començar el juliol de 2011. Com es recordarà, de forma provisional els alumnes han fet classes a l´Escola Ardenya.
Entre altres millores, la reforma integral de l´Escola de Música del carrer Capmany aporta la creació d´un nou auditori per a concerts -reversible-, s´han restaurat les façanes, s´han restaurat les torres del pati, es reestructuren els espais, s´instal.la un ascensor i es col.loca una nova caldera, es refà la fusteria i la pintura, es milloren les insonoritzacions, es fan nous lavabos i es fa la millora de les escales. El pressupost de les obres és de prop de 418.000 euros. L´arquitecte encarregat del projecte de remodelació és Josep Ferrés Marcó; l´obra l´ha portat a terme l´empresa Calam Tapies Construccions SL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.