La societat ganxona també s´implica amb en Richi

La societat ganxona també s´implica amb en Richi

Segons Informa Tribuna Ganxona Mica en mica es van afegint més persones i empreses a col•laborar amb la campanya de recaptació de fons impulsada per la coordinadora SOS RICHI.

En Richi, Ricard Garcia, és un nen de 6 anys de Palamós, malalt de càncer per una medul•loblastoma maligne i que des del mes de març es troba ingressat a una clínica de Boston, als Estats Units, on ha estat possible l’extracció total del tumor ja que aquí, després de diverses operacions i complicacions, no es va aconseguir.

Ja hi ha diversos centres escolars i establiments de la nostra ciutat que recullen taps de plàstic, que posteriorment s’envien a reciclar. A més, hi ha botigues i bars que venen polseres de cordill. Properament, farmàcies com la Valls o la Ruscalleda, oferiran també les polseres de silicona.

A banda, trobem d’altres iniciatives com la de la ganxona Carolina Vergès, propietària de la Perruqueria i Centre d´Estètica Ganesha, al Centre Comercial Les Gavines de Calella de Palafrugell, que el proper diumenge 17 de juny, a partir de les 10h del matí i durant tot el dia, oferirà preus especials, a més de sortejar lots de productes de perruqueria i estètica i tractaments de bellesa.

La coordinadora ha obert un compte corrent de La Caixa per a tothom que vulgui col•laborar amb una aportació econòmica directa (Titular: Ricardo L. García Gavilán): 2100 3317 11 2200205605.

Trobareu tota la informació a: www.sosrichi.org o podeu demanar-ne a través del correu: sosrichi@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.