Inicien una recollida de firmes contra l´escola d´àrab i més pisos socials

Segons Informa Diari De Girona Veïns del sector Teulera de Santa Cristina d’Aro han iniciat una recollida de signatures contra la ubicació d’una escola d’àrab i l’assignació de més vivendes socials en aquest espai. Julio Pérez, veí d’aquest sector, ha explicat que faran la recollida i l’entregaran a l’Ajuntament perquè es repensi els dos projectes. Pérez, a més, insisteix en la manca d’informació que han rebut per part de l’Ajuntament. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme Jordi Oriol ja va manifestar que demanava disculpes per aquesta situació i que en cap cas s’havia volgut amagar res.
En el ple del passat dijous, veïns de Teulera ja van fer avinent el seu malestar per la ubicació de l’escola d’àrab als baixos dels pisos de protecció oficial ja que temen que es convertirà en una mesquita. Oriol, però, va assegurar que l’Ajuntament vetllarà perquè s’hi faci l’activitat educativa.
Al ple també es va aprovar un conveni urbanístic que implica fer més pisos socials al sector Teulera. Tant amb una cosa com amb l’altra, aquests veïns consideren que es pot degradar el barri i la qualitat de vida dels veïns. Respecte d’aquest punt, Oriol va manifestar ahir que l’Ajuntament creu que el millor és no escampar la vivenda social pel municipi atès que es tracta d’una petita porció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.