SI .Santa Cristina d’Aro té la seva representació a tots els actes que reivindiquen la Independència de Catalunya

SI .Santa Cristina d’Aro té la seva representació a tots els actes que reivindiquen la Independència de Catalunya

CONCENTRACIÓ INDEPENDENTISTA A LA PLAÇA SANT JAUME DE BCN

Sis ciutadans van fer una crida a través de les xarxes socials per omplir d’estelades la Plaça Sant Jaume de Barcelona sota l’eslògan  “Catalunya, per dignitat, avui és nació i demà serà estat!”.

L’única personalitat pública que va destacar va ser Toni Albà el qual, havia gravat un vídeo demanant la participació a l’acte i que s’havia penjat al Youtube.

Destacable va ser l’absència de representants del consistori Barceloní o de la Generalitat (tenien feina a la Feria d’Abril). Però més destacables i emotius van ser els crits unànimes de “independència”, “visca Catalunya lliure”, “fora la bandera espanyola” i “no volem pagar”, repetits reiteradament al llarg de la concentració.

Va acabar amb El Cant dels Segadors, cantat a l’uníson per la multitud aplegada, que feia posar la pell de gallina i per un pilar de quatre espontani, seguit d’una petita mostra d’un esbart (que tampoc estava assajat).

Com ja és habitual des de fa mesos, Santa Cristina hi va ser present i representada. A vegades hi ha més cristinencs, a vegades menys, però Santa Cristina d’Aro hi és.

El desitjable  i previst, arran de les futures i nombroses activitats que estan previstes al Municipi per donar a conèixer les raons que fona-menten l’exigència de la declaració immediata de la Independència de Catalunya, és que augmenti gradualment la presència de cristinencs en actes d’aquest tipus.

Tony Ceballos Coordinador Local Santa Cristina d´Aro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.