Manifestació de la plataforma Defensem L’Escola en Català a Santa Cristina d´Aro

Manifestació de la plataforma Defensem L’Escola en Català a Santa Cristina d´Aro
Plataforma Defensem L'Escola en Català a Santa Cristina d´Aro

Des de la plataforma Defensem L’Escola en Català a Santa Cristina d´Aro ,volem donar les gràcies per el suport rebut a la manifestació que es va produir ahir a la tarda a les 19 hores , davant de l´ajuntament , ens van fer suport diferents Associacions del nostre poble, com A.S.C.I.C , l´A.N.C ,el partit polític S.I , i molt especialment als pares i mares que van assistir.
Tots nosaltres estem en contra de l´imposició del Castellà com a única llengua vehicular a Catalunya.
El PP amb la seva actuació demostra una vegada més que no te cap respecte cap a la nostra llegua el Català i els ciutadans que hi viuen a Catalunya , la nostra Nació.

Les institucions espanyoles, al servei de certs sectors minoritaris,pretenen trencar el consens social sobre la nostra llengua pròpia, la desestabilització del model lingüístic escolar, la judicialització de la políticalingüística i la marginació del català com a llengua vehicular comuna i de relació del sistema educatiu.

Aquests atacs a la immersió lingüística són una part d’una ofensiva espanyolista contra la llengua catalana al conjunt dels Països Catalans sota sobirania espanyola, i que al País valencià, les Illes Balears i la Franja de Ponent s’està mostrant encara amb més virulència.

Aquests fets atempten clarament contra un dels elements bàsics de l’escola catalana, un model que ha funcionat amb èxit els darrers trenta anys i gràcies al qual la nostra societat gaudeix d’un bon nivell de cohesió social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.