La Cambra de Comerç de Sant Feliu acull demà una jornada d’iniciació a l’exportació

La Cambra de Comerç de Sant Feliu acull demà una jornada d’iniciació a l’exportació

Una vintena d’empreses gironines amb poca o cap experiència en el sector internacional participen aquest divendres 20 d’abril en la jornada Iniciació a l’Exportació que tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols de 9,00 a 14,00 hores.

Es tracta d’una jornada, de caràcter pràctic i impartida per dues expertes en internacionalització, que permetrà als participants analitzar el potencial exportador de la seva empresa i definir un full de ruta personalitzat amb els mercats potencials i la manera d’accedir-hi.

Les empreses participants son de les comarques del Baix Empordà, Gironès i Selva i representen diversos sectors econòmics.

Les empreses participants es podran acollir posteriorment al programa d’Iniciació a l’Exportació impulsat per ACC10 que ajuda a fer les primeres passes en els mercats internacionals.

Aquest programa subvencionat per la Generalitat posa a l’abast de les empreses el suport d’experts en Internacionalització i en Màrqueting Digital, que ajuden a desenvolupar un pla de promoció internacional  i a elaborar un pla de màrqueting digital pels mercats més importants.

La jornada de demà està organitzada per les Cambres de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i de Palamós i ACC10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.