A.Teatral Benet Escriba, crònica i inici de l’any 26 d’existència

A.Teatral Benet Escriba, crònica i inici de l’any 26 d’existència

Segons Informa Radio Sant Feliu Diumenge passat varem anar a Porqueres, al Centre Cívic, convidats a fer-hi l’obra de Carles Alberola que tants bons moments ens ha donat. Hi anàvem amb la convicció de que aquesta representació podia ser la darrera. La varem estrenar el gener de 2010 i la deixem el 2012 amb un recull de grans actuacions fetes arreu de Catalunya. Des de Boadella (Empordà) fins a Llorenç del Penedès, passant per de Santa Coloma de Farners (Selva),  Sant Pere de Ribes (Garraf), Pineda de Mar (Maresme) Mostra Nacional, Calella i Malgrat (Maresme, Gràcia (Barcelona), Festival de Teatre Amateur de Girona (Fitag), etc.  fins a 24 vetllades.

Però per damunt de tot diumenge va resultar una vetllada memorable. És veritat que el repartiment és petit, quatre personatges i tècnics, son poca gent la que es desplaça amb nosaltres. Diumenge 15 però va haver-hi una excepció ja que les famílies de tots els actors varen estar presents i es varem implicar en el muntatge i la representació. Tant ben acompanyats ens va fer sentir importants i el públic va reaccionar com solen fer-ho darrerament davant d’una obra dura però real. Comentaris en veu alta entre al públic assistent ara ja ens resulta familiar i sobretot els aplaudiments finals varen premiar un treball que al llarg de dos anys ens ha donat moltes satisfaccions.

No penseu però que aquí s’acaba la nostra feina ja que comença una nova etapa. La darrera setmana de Maig i la primera de Juny tenim previst acomiadar amb gran solemnitat els nostres primers 25 anys de Benet Escriba al entrar ja en els 26. Dues setmanes seguides de teatre, de les que ja donarem informació més detallada, i que s’acabaran amb la representació de l’ARRIBADA DEL MINISTRE, una sarsuela en un acte de J. Manubens a la que en Josep Mª Vilà i Gandol va posar-hi música. Ja us tindrem informats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.