L´Ajuntament de Sant Feliu té respostes positives a la reubicació del mercat

L´Ajuntament de Sant Feliu té respostes positives a la reubicació del mercat

Segons Informa Diari De Girona El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Juanjo García (PSC), ha rebut respostes positives als canvis d’ubicació introduïts en el mercat no sedentari del diumenge que s’emplaça al passeig del Mar. Així ho ha manifestat l’edil, que està pendent d’una enquesta que diumenge passat van repartir entre els marxants, preguntant-los per aquest canvi. Uns resultats de l’enquesta que coneixeran defintivament aquest diumenge.
El passat diumenge 18 de març, els marxants van muntar per primer cop com havia proposat l’Ajuntament, és a dir, les parades es van muntar en dues fileres, esquena per esquena. Aquesta proposta va motivar el recel de part dels marxants, que van acordar que en tres diumenges es faria una valoració si funcionava o no. Així, el segon diumenge fou el 25 de març i el tercer, aquest 1 d’abril, quan es va repartir l’enquesta.
Així, pendent d’aquestes preguntes, García creu que el mercat ha funcionat bé. Assegura que la percepció del públic que ha rebut ha estat molt positiva, mentre que per part dels marxants, aparentement, “no hi ha rebuig”. Una deducció que hi arriba pel fet que en aquestes tres setmanes, l’Ajuntament guixolenc no ha rebut cap queixa. La proposta de l’Ajuntament va despertar molt recel entre els marxants del passeig. Així, s’havia d’aplicar ja l’11 de març, amb la paraula del regidor de canviar-ho si anava malament. Els marxants no van muntar aquell dia i, la setmana següent, van votar si acceptaven la proposta del consistori. Per un estret marge de vots, es va acordar fer la prova durant tres diumenges a veure què passava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.