Imatges de l’espectacular accident d’aquesta matinada entre SFG i Santa Cristina

Imatges de l’espectacular accident d’aquesta matinada entre SFG i Santa Cristina

Segons Informa Radio Sant Feliu La carretera C-65, en el seu tram de Sant Feliu a Santa Cristina (sector proper a la Font del Pi), tot i que està en bones condicions és un dels punts negres de la zona viària atès que, cada dos mesos, s’hi produeix algun accident greu.

Unes vegades per excés de velocitat i altres per despistades dels conductors es produeixen sortides de la via, algunes d’elles molt espectaculars.

En aquest cas la conductora del vehicle, segons testimonis presencials, va sortir ben parada malgrat l’espectacularitat de l’accident ja que va sortir per la porta lateral del conductor. Tot i que els bombers hi varen fer acte de presència per si calia fer alguna extracció conjuntament amb policies locals i mossos d’esquadra, la conductora estava conscient i simplement atabalada per la situació i l’impacte..

Un oient ens ha adreçat unes fotografies en les quals podem observar on, i com, aquesta passada matinada ha estampit el vehicle que ha estat l’atracció de bona part del matí d’aquest dijous per als conductors que transitaven per aquest punt de la xarxa viària a la frontera entre Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.