Volen instal·lar un parc de Jules Verne a Santa Cristina

Volen instal·lar un parc de Jules Verne a Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui Una empresa espanyola vol instal·lar un parc temàtic d’uns 46.000 metres quadrats al terme municipal de Santa Cristina d’Aro, una iniciativa que permetria crear uns 60 llocs de treball. A hores d’ara l’Ajuntament disposa d’una maqueta del projecte i està tramitant la possible instal·lació del parc temàtic. L’equip de govern té ullats uns terrenys particulars on es podria instal·lar el projecte, però no hi ha res concretat.

El regidor d’Urbanisme del municipi, Jordi Oriol, va admetre ahir l’oferiment fet per una empresa espanyola, tot i que va demanar la màxima prudència: “Ens han fet una oferta i ja fa uns mesos que en parlem. De tota manera, no hi ha res concretat. Sabem quin és l’oferiment i què ens proposen, però no tenim res decidit.”

La creació de nous llocs de treball és un dels elements que engresquen l’equip de govern, segons va admetre ahir el regidor d’Urbanisme: “El projecte parla d’una seixantena de llocs de treball. Parlant amb l’empresa promotora hem demanat que ens garantissin que els llocs que es crearien fossin per a gent del municipi. Hi ha el compromís que siguin un 90 per cent.”

El parc tindria com a eix el món de Jules Verne i “no seria un parc gens estàtic”. El projecte preveu una instal·lació d’uns 46.000 metres quadrats i podria requerir una inversió d’entre 6 i 10 milions d’euros. El capital per edificar el parc seria íntegrament d’origen privat. Si les negociacions entre l’Ajuntament i l’empresa promotora avancen, el procés des de l’arrencada fins a l’obertura del parc duraria al voltant d’un any i mig.

“No estem parlant d’un Port Aventura, però sí d’una instal·lació important”, afirmava ahir Jordi Oriol. El parc seria per a un públic familiar i inclouria probablement una zona de restauració incorporada al concepte temàtic del projecte, una planta de reciclatge i una zona d’educació viària.

La clau de l’arrencada inicial del projecte és la localització i l’entesa amb els propietaris de la finca on s’instal·laria el parc. Un cop superat aquest primer treball arribaria l’hora de posar en marxa el projecte, partint d’una negociació sobre l’aportació municipal al parc lúdic.

One Response to "Volen instal·lar un parc de Jules Verne a Santa Cristina"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.