SI presenta els pressupostos de l’Estat Propi // Crònica xerrada ERC sobre la Reforma Laboral

SI presenta els pressupostos de l’Estat Propi // Crònica xerrada ERC sobre la Reforma Laboral

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres, 30 de març, a 2/4 de 9 del vespre,  a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de guíxols,  Solidaritat Catalana per la Independència (SI), celebrarà un acte públic per a la presentació dels Pressupostos de l’Estat propi 2012.

Intervindran en aquest acte en Toni Strubell, diputat al Parlament de Catalunya, i en Santiago Espot, president de Catalunya Acció.

Els Pressupostos de l’Estat propi és el projecte que va presentar Solidaritat Catalana per la Independència en resposta als pressupostos de la Generalitat per a la comunitat autònoma de Catalunya.

Segons els membres del SI, en l’acte s’explicarà què passaria si Catalunya funcionés com un estat i disposés dels  més de 20.000 milions d’euros anuals que #espanyaensroba, i com s’incrementarien els recursos sense generar dèficit.

I estan convençuts que l’Estat propi és l’única via per acabar amb el robatori fiscal perquè un pacte just amb l’estat espanyol ja s’ha vist que és impossible.

ERC crònica de la xerrada sobre la Reforma laboral al CC Vilartagues

El dilluns 26 de març la Secció Local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols va dur una xerrada al Centre Cívic de Vilartagues sobre la reforma laboral i els motius pels quals s’ha de donar suport a la Vaga General del proper dijous 29 de març.

A la xerrada, Carles Benguerel va explicar als assistents quin eren els principals motius del problema d’aquesta reforma laboral, una reforma que suposa una agressió d’enorme transcendència per a tota la classe treballadora, tant a les persones que tenen ocupació com a les que no la tenen, ja que aquesta reforma laboral no crearà ocupació, en destruirà i d’ara en endavant l’accés al mercat laboral.

Benguerel també va exposar als assistents els principals motius pels quals calia sumar-se a la Vaga General del proper dijous 29 de març: Principalment aquesta Reforma Laboral farà que incrementi el nombre d’aturats, ja que rebaixa el cost de l’acomiadament, i el fa més fàcil i barat; es deixa a criteri de l’empresari poder dur a terme un ERO sense la tutela de l’Administració; és un atac a la negociació col·lectiva i es legisla només per acontentar el mon financer, ja que aquesta Reforma laboral només servirà perquè les grans empreses que cotitzen en borsa puguin acomiada amb més facilitat.

Des d’ERC Guíxols declaren que se sumaran a les mobilitzacions previstes pel dijous 29 de març, i serem presents a la manifestació que es durà a terme a Girona a les 7 de la tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.