aqualia celebra el Dia Mundial de l’Aigua més solidari

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que aquest 22 de març se celebra sota el lema “L’aigua i la seguretat alimentària”, aqualia participa en diferents accions, d’un marcat caràcter solidari. L’empresa col·labora amb la campanya #*hazqueseoiga d’Acción Contra el Hambre, que presenta un doble objectiu: d’una banda, la conscienciació col·lectiva davant la situació dels 1.400 milions de persones que no tenen accés a l’aigua potable i, per un altre, recaptar fons per a Acció contra el Hambre i que es concretaran en projectes sobre el terreny. La proposta d’Acció contra el Hambre i aqualia consisteix a convidar als ciutadans a utilitzar música i aigua en els seus ordinadors i telèfons mòbils per compondre una melodia. El vídeo de la campanya, protagonitzat pel músic alemany especialitzat en composició de melodies amb copes d’aigua Petr Stapina, tindrà com a objectiu aconseguir visites a www.hazqueseoiga.org.

La participació d’ aqualia en la campanya ha estat molt ben rebuda per l’entitat, tal com assenyala, Fernando Sevillano, responsable de Col·laboracions amb Empreses de l’ONG: “és un encert anar de la mà del sector privat en aquest tipus de campanyes, i més quan, d’alguna forma, empresa i organització treballen entorn d’un objectiu comú: garantir el dret a un aigua segura a la població”.

D’altra banda, el tradicional Concurs Internacional de Dibuix Infantil d’aqualia, aconsegueix en aquesta edició el seu desè aniversari amb un tint molt social. Sota el títol “Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta” el certamen busca seguir difonent entre els més joves el valor de l’aigua i la importància de consumir-la de forma responsable; així com portar somriures a nens hospitalitzats, dins del programa solidari de Fundació Theodora. En aquest sentit aqualia crida a la participació als nens i nenes que estiguin cursant 3r i 4rt de Primària en els municipis on presta servei. A Girona, podran participar-hi els nens dels municipis on l’empresa gestiona el cicle integral de l’aigua: Cadaquès, Empuriabrava, Lloret de Mar, Santa Cristina d’Aro, Vilafant, Sant Pere Pescador, Anglès, Llagostera, Cassà de la Selva, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.