Els marxants anuncien que tornaran al mercat després del compromís de l’alcalde de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Dimecres al vespre els marxants del mercat del diumenge a Sant Feliu es varen reunir  en assemblea a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per tal de decidir si el diumenge tornarien a plantar-se si no canviaven unes condicions que consideraven imposades.

Prèviament, s’havien celebrat dues reunions en les quals també hi va intervenir l’alcalde, Joan Alfons Albó que feia arribar un manuscrit signat als paradistes en el qual proposava tres punts que foren acceptats per l’assemblea en considerar-los més lògics tant pel plantejament com pel període de prova que proposava.

En el primer punt feia  un reconeixement de la importància del mercat del diumenge com a element de promoció de la Ciutat  per la qual cosa  se’l promociona de manera activa, amb la finalitat d’aconseguir més visitants.

En el segon afirma que no volen empetitir la zona comercial de Sant Feliu, de manera que es considera que el mercat del diumenge ha d’ocupar més extensió que l’actual per tal d’abraçar una zona més àmplia.

També proposa que si la  idea que ara es pretén desenvolupar provoqués que les parades que quedin mirant cap al mar tinguessin una disminució dels seus ingressos, assegura que es tornaria a la situació de parada mirant a l’altra parada.

I acaba proposant que, el temps de prova, s’avanci a l’1 d’abril, en comptes del 15 de juny de la proposta anterior. És a dir, 11 setmanes de diferència, proposta que han trobat molt més assenyada atès que es farà una avaluació objectiva immediatament on hi participarà el representant que designin els marxants i, tot i que continuen destacant que qui es juga la caixa són ells, també declaren que el període és molt més assumible i que, ateses les garanties que els ha plantejat l’alcalde, estan disposats a participar en tot allò que pugui significar una millora per a ells i per a la resta de comerços del poble en el benentès que tots en surtin beneficials i, per extensió, la Ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.