aqualia finalitza el Pla Anual de Neteja dels dipòsits de Santa Cristina d’Aro per garantir la qualitat de l’aigua

aqualia, empresa concessionària del servei d’abastament d’aigua de Santa Cristina d’Aro, ha finalitzat les tasques de neteja i desinfecció dels dipòsits d’aigua del municipi. D’aquesta manera, l’empresa compleix amb el Pla de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua, pactat amb l’ajuntament, en el marc del Programa Sanitari d’Autocontrol i Gestió del Subministrament i donant compliment al Pla de Vigilància de Control Sanitari d’Aigua de Consum Humà de Catalunya.

Durant els dos primers mesos de l’any, aqualia ha realitzat les tasques de neteja i desinfecció als dotze dipòsits d’aigua que hi ha al municipi. La realització d’aquests treballs és important per evitar possibles acumulacions de calç a les parets dels dipòsits i assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en aquests, la qual posteriorment és distribuïda a tota la població. Les tasques realitzades han consistit en el buidat del dipòsit, la neteja interior i la desinfecció amb hipoclorit sòdic.

El cap del Servei Municipal d’Aigües, Pere Lloveras, ha explicat que “treballem contínuament en les millores tècniques necessàries per garantir la qualitat de l’aigua que arriba a les aixetes de totes les cases de Santa Cristina. La neteja dels dipòsits és una de les actuacions que portem a terme en aquest sentit, però també recordem que realitzem prop de 6.000 anàlisis a l’any per controlar aquest aspecte”.

Amb aquestes actuacions aqualia reitera el seu compromís de millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi per garantir la qualitat de l’aigua de consum humà a tots els veïns de Santa Cristina d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.