L’Alèxia i en Raül inicien i impulsen la nova etapa del Restaurant Club Nàutic de SFG

L’Alèxia i en Raül inicien i impulsen la nova etapa del Restaurant Club Nàutic de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Alèxia i en Raül són una parella jove, dinàmica, que tenen experiència tant en els fogons com en la gestió del servei de restaurant. Són temps difícils però el futur està en mans dels emprenedors que confien en el futur a través de noves idees, noves oportunitats, i nous reptes.Des de l’1 de març, arran de mar, s’han embarcat en aquesta travessia, des del port de Sant Feliu, amb l’ambició de renovar un servei, d’oferir un espai únic als amants de la gastronomia, amb un servei amable i professional, als amants de la calma i els paisatges únics sobre la badia de Sant Feliu, la Punta de Garbí i, seguint el vol de les gavines, fins que la vista es perd a l’horitzó de la  nostra Mediterrània.El Restaurant Club Nàutic forma part d’un edifici modern i singular perfectament integrat en un espai arrecerat que ben aviat viurà una transformació històrica, i que ja compta amb el port esportiu, el pesquer, el Tinglado -com a espai museístic d’interpretació del Carrilet i de l’antic port comercial- , el carril-bici a través de la Via Verda i la futura reobertura de la Via Ferrada.

Té, per tant, molts elements exclusius per gaudir de totes les postals i l’entorn visual que només pot oferir Sant Feliu de Guíxols amb l’afegit que el convertiran en un centre de gastronomia de referència.Des de les 9 del mati, ja ens ofereixen un acurat racó amb unes vistes panoràmiques  incomparables des de la seva extraordinària terrassa, per esmorzar amb una variada oferta d’entrepans “minis”, brioixeria artesana, cafès, etc.

Arribats al migdia; vermuts i aperitius, abans de degustar els menús diaris (de dilluns a divendres), al preu de 14 €  i a 19 € els especials del cap de setmana (I.V.A. inclòs i beguda apart) així com el servei a la carta.

Ara mateix hi trobareu obert des de les 9 del matí fins les 6 de la tarda, excepte divendres i dissabte que s’ofereix, també, el servei de nit. Per Setmana Santa, i fins passat l’estiu, restarà obert tots els dies des de les  9 el mati fins les 12 de la mitjanit.

El Restaurant Club Nàutic compta també amb menjadors aptes per colles i grups nombrosos amb menús i preus especials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.