Platja d´Aro reconeixerà vuit dones que han trencat esquemes

Segons Informa Diari De Girona La regidoria de Benestar Social i el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de diverses associacions del municipi i el suport de l’Institut Català de la Dona de la Generalitat, ha programat vuit activitats entre avui i dijous al Palau d’Esports i Congressos i al centre cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. Hi haurà una jornada portes obertes de l’Aula de Tapís, una exhibició de dansa del ventre, una xerrada sobre com afecta la crisi a les dones treballadores, la lectura del manifest de la diada, el reconeixement públic a vuit dones del municipi, un berenar-sopar amb les aportacions dels assistents, i dues representacions teatrals.
Les activitats s’inicien avui una jornada de portes obertes de l’Aula de Tapís i una exhibició de dansa del ventre a càrrec d’Azalea Art al Palau d’Esports. Tot seguit, al centre cívic Vicenç Bou hi haurà la xerrada Com afecta la crisi a les dones a nivell laboral? a càrrec de Dolors Bassa, secretària general de la UGT a les comarques de Girona.
El dijous 8 de març totes les activitats seran al centre cívic i començaran amb la lectura del manifest de la diada a càrrec de l’alcalde, Joan Giraut. Tot seguit es farà un reconeixement a vuit dones del municipi, que per diferents motius han trencat amb esquemes, estereotips, i mapes mentals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.