L’Àrea de Joventut inicia una campanya per facilitar la recerca de feina per als joves

L’Àrea de Joventut inicia una campanya per facilitar la recerca de feina per als joves

Segons Informa  Radio Sant Feliu Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha iniciat una campanya d’informació per afavorir l’ocupació dels joves; diàriament es realitza una recerca als principals portals d’internet d’ofertes de feina i es publiquen les que estan ubicades a Sant Feliu de Guíxols o dins d’un radi de 20 quilòmetres aproximadament.

La regidora de joventut, Magda Lupiáñez, valora molt positivament la iniciativa que fa uns 10 dies que està en marxa, ja que s’estan rebent molts inputs positius per part del col·lectiu de joves: rebem trucades demanant més informació de les ofertes de feina i també molts comentaris i missatges directes a través del propi facebook agraint la iniciativa.

Gairebé cada dia s’estan publicant unes 2 o 3 ofertes de feina de la zona, i cal dir que la tasca del Punt Jove és només de recerca i difusió de les ofertes que es publiquen en els principals portals web d’ocupació i també el Portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya, no es disposa de més informació que la que donen les pròpies web i a la que es pot accedir clicant a l’enllaç que es publica al facebook del Punt Jove.

El mateix es fa amb l’oferta formativa, però en aquest cas la recerca es realitza un cop cada 15 dies aproximadament, ja que l’oferta de cursos no oscil.la tant.

Si desitgeu poder consultar aquestes ofertes de feina, només heu d’agregar-vos al facebook del Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols, que el trobareu buscant “pijguixols”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.