Canvi de data d’una conferència / Curs de primers auxilis / Exposició d’Anna Manjón

Canvi de data d’una conferència / Curs de primers auxilis / Exposició d’Anna Manjón

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Espai del Metge i la Salut Rural informa que la conferència del cicle salut i societat sobre “Medicaments, cara i creu”, a càrrec de la Dra. Fina Camós, programada per aquest divendres 17 de febrer, es durà a terme el proper divendres 2 de març a les 19.30h a la Sala d’Actes del Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural. Disculpeu les molèsties.

Creu Roja, primers auxilis

Creu Roja Joventut Sant Feliu-Valld’Aro organitza un Curs de Primers Auxilis de 50 hores que s’iniciarà el dia 7 de març i clourà el 13 d’abril, que s’impartirà els dilluns, dimecres i divendres des de les 7 de la tarda fins les 10 del vespre a la seu de Creu Roja de la carretera de Palamós. Les inscripcions es tancaran el dia 5 de març. El telèfon d’informació és el 972 822 200

Exposició Anna Manjón a Tueda

La fotògrafa guixolenca, Anna Manjón, ens torna a delectar amb les seves visions particulars de paisatges de tota mena amb el rerafons de la natura sempre present en els seus treballs que es mostren transparents, capturats en un instant irrepetible que sap  capturar-lo per traslladar-lo al vestíbul del Centre Cívic Tueda, dins del territori del Casal de Tueda-APITE. Anna Manjón no fa gaire que es dedica a la fotografia, ja havíem explicat que, arrel de la seva exposició compartida a l’Ajuntament l’estiu passat, els comentaris molt positius li han donat impuls per mostrar un escollit catàleg d’instantànies que es poden visitar fins el 29 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.