SI de Santa Cristina d’Aro presenta Els Pressupostos de l’Estat Propi 2012 dins de la campanya “Tu ho penses, nosaltres ho diem: Espanya ens roba!”

En una conferència que es celebrarà el proper dia 25 de febrer a les 19h a càrrec del diputat gironí (cristinenc) Antoni Strubell i Trueta i del professor d’economia de la Universitat de Barcelona Emili Valdero i Móra.

Com ja s’està fent per tot el territori català, la presentació dels “pressupostos de l’Estat propi” pretén donar a conèixer com serien els recursos dels quals gaudiria Catalunya amb la independència i com els podríem distribuir.
Aquests pressupostos es presenten com a esmena a la totalitat i per tant, com alternativa als Pressupostos del Govern de la Generalitat per al 2012, els quals suposaran més crisi, més retallades, i més “Espanya ens roba”. També mostren la potencialitat que tindria Catalunya si fos independent.
L’acte tindrà lloc a la Sala d’Exposicions de “La Caixa”, Avinguda Ridaura, s/n de Santa Cristina d’Aro a les set del vespre.
Us n’adjuntem el cartell anunciador de l’acte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.