La representació ganxona assisteix a l’Assemblea Nacional Catalana a Girona

La representació ganxona assisteix a l’Assemblea Nacional Catalana a Girona

Segons Informa Radio Sant Feliu Les 35 assemblees territorials constituïdes de l’Assemblea Nacional Catalana a les comarques del Baix Empordà, Alt Empordà, , Selva, Gironès, Pla de l’Estany i Garrotxa, entre les quals, Guíxols per la Independència, han reunit aquest diumenge 12 de febrer a la ciutat de Girona, més de 1.600 persones entre les quals s’hi trobava la representació guixolenca..

Fou un acte festiu i reivindicatiu alhora, que va servir per presentar el moviment per la independència, una iniciativa civil.

La jornada es va iniciar a les 10h a la Plaça del Vi, amb la lectura d’una proclama a càrrec de Maria Mercè Roca, seguida de les actuacions de diverses colles de la cultura popular i tradicional catalana. A les 11h es va desfilar amb una marxa festiva pels carrers de la capital gironina, fins arribar a l’Auditori-Palau de Congressos on, a les 12h s’hi va realitzar l’acte mediàtic, amb personatges com Salvador Sunyer, Josep Maria Terricabras, o l’actor Quim Masferrer, entre altres.

Relacionat amb aquest acte, el passat divendres es va fer a La Mirona el “Concert per la Independència” amb els grups Dept, Mesclat i Acció Festiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.