L’Ajuntament de SFG està posant ordre als sectors de l’entorn de la Ronda de Ponent

L’Ajuntament de SFG està posant ordre als sectors de l’entorn de la Ronda de Ponent

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat, de forma inicial, tres sectors de millora urbana que defineixen el futur d’una part molt important de la ciutat: són els denominats sectors “Entorn Gaziel”,”Mascanada de Llevant” i “Mascanada de Ponent”.

Tots tres sectors són d’iniciativa privada. En dades, aquests tres sectors suposen reordenar urbanísticament una superfície de 3.2 hectàrees, actualment ocupades de forma majoritària per naus d’antigues fàbriques. D’aquesta superfície, 0.7 hectàrees es destinaran a espais lliures i equipaments públics.Aquests tres sectors nous han de tenir usos residencials i molt especialment econòmics: han de facilitar el manteniment d’activitats industrials ja existents, i alhora també oferir espai comercial en un entorn singular i de gran qualitat, gràcies al manteniment d’antigues naus sureres i altres elements patrimonials. L’aprovació conjunta dels tres sectors és un aspecte determinant de la gestió, ja que permetrà garantir la coherència de l’ordenació urbanística, del trànsit, del tipus d’urbanització, etc.

Amb aquesta triple aprovació l’Ajuntament comença a desencallar propostes de planejament que portaven, en algun dels casos, molts mesos pendents de resoldre. També prepara peces de gran valor estratègic de cara a futur per tenir la ciutat més ben preparada per fer front a la crisi econòmica actual, generant activitat i ocupació.Un impuls al planejament urbanístic que en els propers mesos s’espera que generi nous resultats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.