El fred no atura l´inici de la celebració del Carnaval

El fred no atura l´inici de la celebració del Carnaval

Segons Informa Diari De Girona Inici gèlid dels carnavals a les comarques gironines, almenys pel que fa als d’ahir diumenge i també als sopars que es van celebrar dissabte a la nit. Al matí, a la rua dominical de Sant Feliu de Guíxols, en la qual les colles van sortir a repartir cartells, tot i el sol, la temperatura no va passar dels dos graus, i a Platja d’Aro, a partir de les sis de la tarda, el termòmetre marcava tres graus negatius, amb una forta tramuntana.
Tot i això, al matí l’animació va ser constant a la rua dominical de Sant Feliu de Guíxols, en la qual les colles carnavalesques ganxones van llançar-se al carrer per repartir propaganda dels actes que es desenvoluparan durant les properes jornades, aquesta mateixa setmana. El recorregut va ser des de la placeta de Sant Joan, passant per la Rambla Vidal i fins arribar al passeig, on s’hi celebrava el mercat setmanal. La Rua ganxona serà el proper divendres al vespre.

Canvi d’atributs

A Platja d’Aro, a partir de les sis de la tarda, es va celebrar l’acte de Canvi d’Atributs carnavalescs dels Carnestoltes de l’any passat, el Rei Víctor i la Reina Aïda, als d’enguany, el Rei Rios Lan Daluz i la Reina Catalanisa, “que camina per la “Repisa””. La tramuntana i el fred, però, no van deslluir l’acte, que va aplegar unes cinc-centes persones a la zona comercial. Després del canvi d’atributs hi va haver una desfilada i festa per a tothom. La Gran Rua es celebrarà dissabte a partir de les quatre de la tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.