L’Aquàtic Club Xaloc celebra aquest diumenge, la seva travessia anomenada “No al fred”

L’Aquàtic Club Xaloc celebra aquest diumenge, la seva travessia anomenada “No al fred”

Segons Informa Radio Sant Feliu A Sant Feliu de Guíxols, els components de l’Aquàtic Club Xaloc, diuen una altra vegada “no al fred” tot nedant pel seu litoral aquest  diumenge, 29 de gener. Seran uns 2.000 o 3.000 metres, en funció de l’estat de la mar.

Nedar a l’hivern té l’encant de la tranquil•litat, de tenir el mar gairebé exclusivament per als nedadors, la platja pràcticament buida, l’aigua amb molt poques embarcacions i més peixos a dins del mar, explica un dels participants en el seu blog.

El nedador fa també una crònica de la passada edició de la qual explica que 23 nedaddictes, hem nedat uns 1.800 metres resseguint, part de la costa ganxona, quan se’m va ocórrer l’idea, no podia imaginar, millors companys de viatge, que els que he tingut, protecció civil, el Toni Herrera i el Joan Vidal, que ens donat molta seguretat des de la seva embarcació, el Josep Mª Esteve, sense ell no hauríem pogut muntar tot el tinglado, el Mark Roura, que ha fet que tot rutlles, a més portar la part logística de la sortida, els amics de Neda el Món, que ens han impregnat del seu bon saber fer i els nedadors, part imprescindible de la festa, moltes gràcies a tots.

Teníem l’aigua moguda, pel nostre vell conegut, el vent de Garbí, el mar ens ha acollit a uns 13 graus, el sol, estava de la nostra part, un munt d’amics i familiars, que ens acompanyaven, a més d’un bon grup de passejants, que els hem despertat la curiositat.

Com m’agrada, entrar al mar corrents, com un nen petit, que no te por a res, aquesta part d’il•lusió, de no tenir tabús, de fer el que vols a cada moment, de ser espontani, es una característica dels infants, que no hauríem d’oblidar mai, deu ser per això, que qui prova i descobreix, que es pot nedar i divertir-se al l’hivern, no ho pot deixar de fer, per un moment ens traiem del cap, tots els perjudicis i desaprenem de ser grans, per tornar a ser petits, nedar pel plaer de nedar, ni més, ni menys, per una estona no ens cal res, ho tenim tot.

La travessia se celebrarà el diumenge, 29 de gener tot fent una concentració a la platja des d’on es partirà a les 11 del matí, la inscripció té un cost de 8 € fins el dia 24 i de 10 € el dia de la prova que està destinada, únicament, a majors de 18 anys. www.clubaquaticxaloc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.