NEIX LA REVISTA ¨LLUM¨ A SANTA CRISTINA D’ARO

NEIX LA REVISTA ¨LLUM¨ A SANTA CRISTINA D’ARO

L´ Espai Ridaura de Santa Cristina d´Aro, va ser el lloc escollit per presentar la nova revista de poble ¨Llum¨.
La presentació, dirigida per Marina Serrano, directora de la nova publicació, va superar totes les expectatives d’assistència i organització. Més de dues-centes persones, entre els es que trobaven ciutadans de Santa Cristina, representants dels partits polítics i mitjans de comunicació, varen poder conèixer la línia editorial, els continguts i objectius de la revista presentada en un disseny innovador i creatiu.
El protagonista i portada del primer número, Edgar Regíncos, baixista del grup Amelie, veí de Santa Cristina, va embogir a les desenes de fans que l’esperaven a l’auditori per aconseguir una revista dedicada pel music.
La revista Llum, és una publicació independent on els protagonistes són la gent del poble, els seu punt de vista en el món de l’esport,la cultura,la gastronomia,la política i la societat en general.
Aquesta publicació gratuïta i d’edició trimestral ja està disponible als quioscos de Santa Cristina.
L’equip de redacció compost per quatre noies joves amb molta il·lusió, ha vist fet el seu projecte realitat aconseguint el finançament per la edició de les quatre primeres publicacions.
La formació local, Emprenedors per Santa Cristina n’és actualment l’editor.
Segons Julio Rico: ¨ els projectes joves necessiten una empenta per poder començar, que és viable ja que al municipi ocuparà l’espai de publicació local. Tenim plena confiança en tot el projecte Llum.¨

One Response to "NEIX LA REVISTA ¨LLUM¨ A SANTA CRISTINA D’ARO"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.