Santa Cristina negocia la implantació d´una escola internacional d´hostaleria i turisme

Santa Cristina negocia la implantació d´una escola internacional d´hostaleria i turisme

Segons Informa El Punt Avui El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sebastián Mateo (PP), ha informat que està en converses amb un grup de persones que vole desenvolupar al municipi una Escola Internacional d’Hosteleria i Turisme que donaria feina a unes 25 empleats i tindria entre 100 i 120 alumnes. Mateo no ha volgut precisar qui són els promotors de la iniciativa fins que no es tanqui tot, però sí que ha manifestat que la instauració d’aquesta Escola està força avançada i que suposaria una inversió d’uns 6 milions d’euros.
Mateo ha explicat que abans de ser regidor ja era coneixedor que hi havia la intenció de tirar endavant aquesta Escola Internacional i que, un cop va ser nomenat edil de Promoció Econòmica, i va començar a treballa perquè s’establís a la localitat de Santa Cristina. Així, el regidor cristinenc ha precisat que ja ha mantingut diverses reunions amb els promotors i que falta enllestir certes condicions, a més de la corresponent tramitació urbanística pel lloc en què s’ubiqui el centre d’hosteleria i que pot necessitar remodelacions i ampliacions.
Sebastián Mateo confia que durant el 2012 es tingui tot llest per poder tirar endavant les obres necessàries per poder acullir l’Escola. El regidor ha afegit que un dels motius que els promotors han escollit Santa Cristina d’Aro per fer-hi el centre donada la seva proximitat amb la Costa Brava i als restaurants i hotels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.