Homenatge d’agraïment i comiat a Carmen Andrés a l’Ajuntament de Sant Feliu

Homenatge d’agraïment i comiat a Carmen Andrés a l’Ajuntament de Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu Dimarts l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, va rebre al saló de sessions  a més d’una trentena de persones que acompanyaven a Carmen Andrés que rebia l’homenatge a més de 30 anys al front de la delegació local de l’Associació Catalunya contra el Càncer.

A l’acte i varen assistir també la presidenta i vicepresidenta de l’Associació a Girona que varen donar suport a qui ha estat un referent solidari a la Ciutat tal i com va comentar l’alcalde afegint que sempre hi ha ciutadans que aporten, desinteressadament, un plus a la comunitat i que la Carmen era una d’elles per la qual cosa calia expressar l’agraïment de tots els ciutadans a qui s’ha mostrat generosa i solidària.

Pilar Cort, presidenta provincial, va declarar a la nostra emissora que la Carmen ha estat un exemple per a tota la província i també una institució dins del col·lectiu de persones voluntàries amb l’afegit que ella marxa però que ha estat capaç de reunir un nombrós nombre de persones que continuaran la seva tasca amb plenes garanties.

Recordem que a principis de novembre, la guixolenca ja va rebre un homenatge de la institució a Girona i que, ara, s’ha celebrat en el seu municipi amb el reconeixement de la màxima representació institucional.

Des de l’any 1982 (tot i que ella hi va ingressar uns anys abans) n’ha estat la presidenta i encarregada de coordinar les postulacions que s’han fet al municipi sempre amb esperit integrador, afable i desinteressat per la qual cosa, la presidenta provincial, li va lliurar un guardó d’agraïment i de reconeixement a la seva tasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.