Vigilància al camp del Vilartagues després d´un raig de robatoris i danys

Vigilància al camp del Vilartagues després d´un raig de robatoris i danys

Segons Informa Diari De Girona Els freqüents robatoris i danys que han patit les instal·lacions del camp de futbol de Vilartagues han dut l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a estudiar-hi la instal·lació de càmeres alarmes o algun element de vigilància per evitar que es repeteixin episodis com el del passat dimarts, quan el personal va trobar-se algunes de les plaques solars trencades per tal d’extreure’n el cable i els elements metàl·lics. La regidora d’Esports, Magda Lupiáñez, explica que fa aproximadament un any que tant aquest equipament com l’escola Ardenya pateixen actes vandàlics.
En el cas de l’escola, va indicar Lupiáñez, es tracta més aviat de bretolades atribuïbles a joves: danys a l’equipament o posar les cadires al cim dels arbres, per exemple. Però al camp de futbol hi desapareixen coses que “està clar que se les emporten per vendre, i que qui ho fa són gent amb necessitats”. Es dóna el cas que a prop del camp de futbol hi ha la deixalleria municipal, que també s’ha vist afectada en els darrers mesos per furts de metall, que després els lladres revenen al pes.
El darrer episodi ocorregut al camp de futbol ha fet vessar el got perquè a més el material malmès pel robatori és car. Almenys quatre plaques solars van ser trencades per treure’n les parts metàl·liques. Es creu que els lladres van marxar precipitadament ja que encara en podrien haver esbotzat més. El cas és que ara per ara no hi ha aigua calenta a l’equipament, segons informa Ràdio Sant Feliu. El camp està just davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra, però els lladres van actuar a la banda de darrere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.