L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza per segon any consecutiu una campanya de recollida d’aliments per a persones necessitades

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza per segon any consecutiu una campanya de recollida d’aliments per a persones necessitades
Recollida d'aliments
Recollida d'aliments

La campanya es durà a terme durant tot el mes de desembre a diversos establiments del poble i a diverses dependències municipals.

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza per segon any consecutiu una campanya de recollida d’aliments bàsics per a les persones més necessitades del municipi.

A la campanya, que es durà a terme durant tot el mes de desembre es pretén recollir els aliments més bàsics (Arròs, llet, pasta, oli, llegums, galetes, sucre, farina i sucs envasats) per tal de fer-los arribar a les famílies del municipi que, previ informe dels Serveis Socials municipals, compleixin una sèrie de requisits per a ser beneficiaris d’aquesta ajuda.

Per a efectuar aquesta campanya s’ha comptat amb la col·laboració de diversos establiments comercials del municipi (Carnisseria Amira, carnisseria Deulofeu, carnisseria Rosés i la fleca  pastisseria Can Pijoan) així com a l’escola Pedralta, l’escola bressol municipal, l’Àrea de Serveis Socials i les oficines de l’Ajuntament.  En tots aquests punts es podran dipositar els aliments cedits. Aquests es recolliran un cop per setmana per a fer-los arribar al banc d’aliments municipal.

En aquesta edició s’espera recollir com a mínim les mateixes quantitats que en l’edició del 2010, on es van recollir 177 kg. d’arròs, 111 kg. de farina, 205 paquets de galetes, 124 pots de llenties, 154 litres de llet, 160 paquets de macarrons, 122 paquets de mongetes, 85 litres d’oli, 122 kg. de sucre i 112 pots de tomàquet entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.