Josep M Vicens Batet és el nou president de l’Associació d’Amics del Museu de SFG

Josep M Vicens Batet és el nou president de l’Associació d’Amics del Museu de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat divendres 18 de desembre, l’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols (AAMSFG) va celebrar l’Assemblea General anual. En aquesta trobada es va fer la lectura del compte justificatiu del pressupost del 2011, es va  llegir la relació d’activitats desenvolupades al llarg de l’any i el més important, varen sorgir iniciatives i propostes de futur com ara la programació d’una sortida a Madrid, el proper mes de febrer, per visitar l’exposició “El Hermitage en el Prado” o bé la sortida a Barcelona, a l’exposició sobre “Impressionistes. Mestres francesos de la col·lecció Clark” que es pot veure al Caixa Forum i sobre les quals informaran en properes dates.

Un dels punts de l’ordre del dia era la renovació de càrrec que, per ordre del president, es va introduir a la convocatòria malgrat que no han passat els 4 anys que marquen els estatuts com a termini per decidir una nova junta directiva. El cas és que el president fins la data, Francesc De la Peña, essent conscient de la necessitat que té l’Associació de créixer i aconseguir una nova dimensió més àmplia i ambiciosa i, per motius personals i professionals, no hi pot dedicar el temps necessari, per la qual cosa va proposar abandonar el càrrec i traspassar la presidència a Josep Mª Vicens i Batet que va acceptar el càrrec i va delegar el de tresorer, que fins el moment ostentava, a Enric Sala Vicens com a nou tresorer. L’Assemblea General va acceptar per unanimitat la renovació d’aquests càrrecs i el manteniment del càrrec de secretària, de la Laura Francès.

Actualment compten amb 89 socis i volen traspassar la centena per la qual cosa cal fer una aportació d’únicament 10€ per formar-ne part tot omplint les butlletes d’inscripció que trobareu a la recepció del Museu d’Història o bé es poden demanar a través del correu electrònic amicsmuseu@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.