NOVA EDICIÓ DE “PLATJA D’ARO • LA BOTIGA AL CARRER” EL CAP DE SETMANA 9 I 10 DE MARÇ

NOVA EDICIÓ DE “PLATJA D’ARO • LA BOTIGA AL CARRER” EL CAP DE SETMANA 9 I 10 DE MARÇ

Nova edició de la proposta Platja d’Aro · La Botiga al Carrer, el cap de setmana 9 i 10 de març de 2019 (10-21 h). Durant dos dies, més d’un centenar de comerços i establiments prenen el carrers del centre de la ciutat per presentar-hi moda, tendències, colors, estil, personalitat i varietat amb les millors ofertes de l’any a l’entorn d’un ampli estoc de productes de primer nivell a preus immillorables: roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies i perfums, llibres, objectes de regal i de la llar, etc. Una oportunitat única per cercar i trobar grans oportunitats de compra en el centre comercial i oci a cel obert més gran de la Costa Brava.

Com a complement s’han programat tallers de manualitats tant dissabte 9 de març (11-14 h i 16-19 h) com diumenge 10 de març (11-14 h), tallers de maquillatge infantil amb Dana Belly Art els dos dies al carrer Pineda de Mar (11-13.30 h) i també concert amb Gospel d’Aro dissabte tarda (19-21 h) i diumenge matí (12-14 h). Una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb la col·laboració d’AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament; que compleix 19 anys consecutius i ininterromputs de celebració dos cops l’any, tot coincidint amb el final de la temporada d’hivern i d’estiu. Una proposta mitjançant la qual Platja d’Aro vol mostrar tot el seu potencial i oferta comercial i de serveis; i alhora donar protagonisme a cada establiment participant, tot generant dues jornades de comerç lúdic, en la que tant els compradors com els comerciants poden trobar-se en un espai diferent i més participatiu (simultàniament, es pot gaudir de la campanya gastronòmica La Cullera i el Bacallà a 18 restaurants del municipi, amb una oferta de menús de 22 a 35 euros).

Actualment, l’Associació d’Empresaris té a l’entorn de 200 membres, i com a entitat s’integra en el Consell Local de Desenvolupament Econòmic, i desenvolupa tant activitats pròpies com participa activament en altres propostes impulsades directament pel consistori. Entre les primeres destaquen campanyes promocionals a l’entorn de les rebaixes, sant Valentí, Carnaval, Dia de la Mare, Black Friday; i també la programació d’activitats com La Botiga al Carrer, Diada del Comerç, lliurament dels Premis de Tardor o la fira Platja d’Aro Nadal Shopping. Entre les segones, destaca la seva implicació en propostes d’àmbit municipal com la diada de sant Jordi, Xics Gastronòmic, Mod’Aro, Magic Night o El Gran Sorteig de Nadal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.