Es crema fortuïtament un vehicle dins d’un garatge del Sot dels Canyers

Es crema fortuïtament un vehicle dins d’un garatge del Sot dels Canyers

Segons Informa Radio Sant Feliu El divendres, 30 de setembre, a les 19:15 h. de la tarda, es va produir fortuïtament (i no com un acte de vandalisme com s’ha publicat en alguns mitjans), un incendi en un vehicle Volkswagen Polo matrícula GI-3785-W aparcat en un garatge particular propietat d’una veïna del grup d’habitatges del Sot dels Canyers de Sant Feliu de Guíxols.

El vehicle, que portava més de quatre mesos en desús, es va intentar engegar i després d’una gran fumera es va començar a incendiar, moment en què es va avisar a la Policia Pocal que va es va presentar al lloc del sinistre activant el protocol en el que hi varen intervenir una patrulla dels Mossos d’Esquadra i dues dotacions dels bombers que varen establir un perímetre de seguretat tot procedint a extingir l’incendi.

El foc no es va propagar a la resta de garatges ni als habitatges però va deixar totalment calcinat el vehicle i va malmetre la persiana de l’aparcament que encara continua amb els precintes i en el mateix estat, a l’espera d’enretirar el cotxe i de procedir a la neteja i tancament del garatge per motius de segur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.